Home > عالمین خائن > *علم
دکتری که ادعای میمونی دارد
نکات ضد و نقیض باورها و آموزه های علمی اکبری با برگزاری همایش ها و دوره های آموزشی در حوزه ی ژنتیک٬موفقیت برای کنکور٬ تاب آوری و دیگر رده های موضوعی، ما را به قدری متحیر ساخت که به واقع معلوم نیست آیا تنها هدف او درآمدزایی است یا به دنبال اجرای نقشه ای عمیق تر و دقیق تری است که از اتاق فکری خاص برگرفته شده، است!؟ لذا با پرداختن به انحرافات و نکات ضد و نقیض آن کمک کنید تا همراه با ما سوال بالا را جواب دهیم:
آرین داروینیسم:
او که لقب پسر داروین را به خود منصوب نموده، طی مصاحبه ای در اپارات (۱) می گوید: “روزی ممکن است گردش زمین به دور خورشید رد بشه اما قانون داروین نه” چطور گردش زمین به دور خورشید را حتی به عنوان قانون نمیشناسد (درصورتی که از لحاظ علمی قانون شناخته شده است) اما نظریه ی داروین را یک قانون معرفی میکند؟ این در حالی است که موضوع تکامل و نظریات داروین در جوامع بین المللی علمی مخالفان بسیاری دارد و آنها فقط در حد نظریه و فرضیه معرفی شده اند؛ به نقل از ویلیام اف مک کوماس (William F. McComas) در کتاب آموزش زبان علم (۲)، نظریههای علمی، توضیحی جامع برای مجموعه ای از مشاهدات و قوانین است که چرایی رخ دادن چیزی را توضیح میدهند و قوانین علمی شرح مجموعه بزرگی از شواهد هستند که توسط آزمایش و تجربه تعیین میشوند و بر پایه توانایی آنها در پیشبینی نتایج تجربیات آینده، سنجیده میشوند.بنابراین نظریه فرگشت داروین یک نظریه علمی است، نه یک قانون و استفاده از اصطلاح "قانون داروین" نه تنها صحیح نیست بلکه انحرافی یا بیشتر شبیه یک شوخی در یک مصاحبه ی علمی است.
در راستای حمایت های اکبری از نظریه های داروین در وب سایت آکادمی تلسی (۳)، میگوید: “مخالفان شدید روانشناسی فرگشتی (روانشناسی تکاملی) متاسفانه افرادی هستند که نه درک درستی از زیستشناسی دارند و نه حتی از ادعای حوزهٔ روانشناسی فرگشتی مطلعند...”!! هنگامی که اکبری منتقدین روانشناسی فرگشت را فاقد هرگونه شناخت زیست شناسی می خواند، افرادی همچون جد ماکسکو، زیستشناس مولکولی در دانشگاه برکلی و فرانسیس کریک برنده جایزه نوبل در فیزیولوژی و یکی از کاشفان مارپیچ مضاعف DNA، را نادیده می گیرد و دستاوردهای علمی ایشان را عملا بی ارزش تر از نظریات ناقص خود و داروین می شمارد.
ماکسکو بیان میکند (۴): بدن انسان حاوی حدود صد تریلیون سلول است و هر هسته ی آن حدود ۳ میلیارد بخش اطلاعات با ۴ ترکیب ممکن دارد٬ بنابراین میزان اطلاعات درون انسان در حدی باورنکردنی عظیم و هنگفت است که احتمال آنکه چند ترکیب مختلف DNA درون سلول به انسان هم اجازه ی عملکرد و هم اجازه ی ایستایی بدهد، ممکن نیست. همچنین فرانسیس کریک(۵)، در کتاب خود عنوان میکند که واحدهای سازنده حیات باید نتیجه چیزی فراتر از جهشهای تصادفی باشند، کریک میگوید که در برخی موارد منشأ حیات، بیشتر به یک معجزه شبیه است و در جهان علمی بیان فرایند تکامل معادل کفر (از نظر علمی) است؛ او بر این باور است که چیزی بیش از فرگشت شانسی منجر به وجود ما شدهاست.
دروغگو فراموش کار میشود:
اکبری همانند دروغ گویی فراموشکار در موقعیت های مختلف تناقضات گفتاری مختلفی دارد.
۱.ادعای امیزش نسل انسان با نئاندرتال ها در مقابل ادعای انقراض کروموزم نئاندرتال ها، آیا ما هیبرید هستیم یا نئاندرتال ها منقرض شده؟
اکبری ادعا دارد نسلهای انسانی در اثر آمیزش با نئاندرتالها بهصورت هیبریدی درآمدهاند (۶) و این فرایند باعث قاطی شدن کامل ژنها شده است چنانچه شواهد علمی (۷) نشان میدهد که انسانهای مدرن (Homo sapiens) با نئاندرتالها و دنیسوواها در گذشته آمیزش داشتهاند اما محدودیت آن باعث شده است تنها ۱ تا ۲ درصد از ژنوم انسان مدرن از نئاندرتال ها باشد بنابراین پیشنهاد “قاطی شدن کامل ژنها” یا “هیبریدی شدن کامل” از نظر علمی کاملا نادرست است اما او این نظر خود را نیز نقض کرده و در مصاحبه ای دیگر ادعا میکند که کروموزوم های نائندرتال کاملا از بین رفته اند.
۲.مقابله ی اکبری با اصل تاثیر بخشی تغییرات ژنتیکی کوچک با شاخصه ی گذر زمان و انباشته شدن روی تغییرات بزرگ فرگشت:
در بحث ژنتیک و فرگشت، او معتقد است که تغییرات کوچک (مانند جهشهای ژنتیکی) نمیتوانند ساختارهای بزرگ و پیچیده را تغییر دهند (۸). در حالی که نظریات فرگشت اشاره دارند که تغییرات کوچک با گذر زمان و انباشته شدن می توانند منجبر به تغییرات بزرگی شوند(۹).او این بار موقعیت داروینیسم خود را فراموش کرده و اصول فرگشت را نقض می کند.
۳.تاثیرگذاري محیط و شرایط زندگی بر ویژگی های انسان در مقابل ادعاي اكبري به تعيين كنندگي ژن بر تمامي ويژگي هاي انسان:
او ژن را راس و مرکز تمام رفتار، ویژگی ها و حتی دلیل موفقیت و … انسان میداند (۱۰) اما تحقیقات علمی بسیاری نشان داده اند که بیشتر ویژگیهای انسانی نتیجه تعامل پیچیده ای از ژنتیک، محیط و شرایط زندگی است و چنانچه، صفاتی مانند هوش یا سلامت می تواند تحت تأثیر ژنتیک باشد، عوامل محیطی مانند تغذیه، محیط، تربیت، فرهنگ و تجربه نیز تأثیر عمیقی در سلامت روانی، رفتارها و دیگر جنبه های زندگی انسان دارند (۱۱).بنابراین میتوان نتیجه گرفت که هیچ ویژگی انسانی بهطور کامل ژنتیکی نیست!
۴.وقتی آرین اکبری با نام تخصص گرایی در مقابل تخصص گرایی می ایستد:
اکبری طوری تمام قد در مقابل دیگران بابت اهمیت تخصص گرایی می ایستد که دائما در مصاحبه هایش ایرادات بنی اسرائیلی میگیرد! این درحالی است که خودش در خیلی از زمینه های علمی و غیرعلمی بدون داشتن هرگونه تخصصی با ادعایی زیاد و تبلیغات با هزینه های گزاف، به برگزاری کلاس ها و سمینارهایی چون دوره يادگيرنده حرفه اي از طريق تلسی؛ وبينار ساخت عادات مفيد و استمرار در آنها از طريق تلويزيون ايسمينار و …پرداخته است. تاب آوری نیز موردی است که وی با ارائه کتابی تحت همین عنوان و برگزاری دوره آموزشی مرتبط به نام”جان سخت”در سطح گسترده، مطالب بسیار تخصصی را بدون داشتن تخصص، در اختیار عموم قرار می دهد. حال جای سوال است که چطور فردی با تاکید به داشتن تخصص برای هر گفتار و نوشتار مطرح شده، خود بر عکس عمل کرده و به جذب افرادی جهت آموزش میپردازد؟!
ادعای روشن فکری و لیبرال بودن ساختگی اکبری:
روایاتی از اکبری:
۱ “من سعی میکنم نگاه لیبرال به نقطه ی مقابل خود داشته باشم…”! (۱۲)
۲ “من سعی میکنم حرف های این وری ها و اون وری ها رو بشنوم که بهم کمک کند“! (۱۳)
۳ در تلسی می نویسد: هر فرضیهای از درجهای از اعتبار برخوردار است. (۱۴)
۴ “توهم اشرف مخلوقات بودن، انسان فکر میکرده اشرف مخلوقاتِ و خیلی مهم هست و خورشید دور ما میچرخه و خطای اسپات لایت افکت، نور به ما تابیده و ما خیلی مهمیم اما این حباب ها برای اندیشمندان ترکید ولی جامعه عادی هنوز افراد خودشون رو اشرف مخلوقات میدونن اما هر چی شما تو علم دقیق میشی و ریز تر میشی کمتر دچار این توهم میشی و میبینی که خبری نیست” (۱۵)
این ادعاها در حالی است که اکبری تمایل زیادی به رد نظریات و دیدگاههای پذیرفتهشده ی علم دارد و تلاش میکند آنها را زیر سؤال ببرد. این رفتار در مواردی همچون فلسفه ی قانون جذب و مباحث مرتبط با ذهن و روان و یا چرندیات نامیدن نتایج تحقیقات جالب ماسارو ایموتو از واکنش های مولکول آب در برابر شعور و … مشهود است و به علاوه او هیچ ارزشی به فرضیات دینی، اعتقادات و باورهای دینی مردم دنیا قایل نیست و نظریات تعدادی دیگری از اندیشمندان حوزه ی زیست شناسی و فیزیک را که پیچیدگی خلقت را شگفت انگیز و غیر قابل توضیح مییابد را زیر سوال میبرد. او با تأکید بر برتری دانش خود، دیگر منابع را بیاعتبار میداند و هر قانون و نظریه علمی و ... خارج از موارد کارگاه٬ کلاس و همایشات خود را بی چون و چرا و به طرز متعصبانه ای مورد تهاجم کلامی و انتقاد خود قرار میدهد.
و اما پر رنگترین دروغ اکبری:
اکبری در شماری از اخبار و مجلات ادعا دارد که فرمول موفقیت ژنتیک برای اولین بار در جهان و توسط او اختراع شده و افتخارات فراوانی کسب کرده اما پس از تکمیل تحقیقاتی گسترده، هیچ نام و تاییده ای از او و یا فرمول اش در پایگاه داده های سازمان ثبت اختراعات ایران پیدا نشد (۱۶). دیگر ادعاهای او در مورد افتخارات بین المللی اش در منابع جهانی نیز یافت نشد:
• پلت فرم solve از دانشگاه MIT: ادعای پیروزی اکبری در مسابقات سالو- ام ای تی نیز دروغی انحرافی بود چرا که Solve یک پلت فرم آنلاین است و نه مسابقه که در آن تمام افراد قابلیت شرکت و ارایه ی راه حل به چالش های جهانی امروز را دارند; طرح های ارائه شده پس از نمایش در سایت به گروه رهبری معرفی شده و برگزیدگان نهایی به چالش حضوری دعوت شده و امیدوار کننده ترین راه حل ها در زمینه های مختلف سال انتخاب شده و در وب سایت Solve منتشر میشوند و اکبری باری دیگر با سوء استفاده از کمبود اطلاعات عموم مردم از برنامه های این چنینی، با حربه ی زیرکانه٬باری دیگر به دروغ گویی٬ وانمودسازی و مظلوم نمایی پرداخت؛ اکبری از اختلافات ظاهری بین جوامع سیاسی ایران و امریکا سوء استفاده نموده و نبودن هیچ گونه مدرک، گواهی شرکت و حتی درج اسم طرحش در وب سایت رسمی solve را به این مورد ربط داد و گفت: “چون ما ایرانی بودیم اسم مارا از سایت خود پاک کردند”؛ آیا به نظر نمیرسد برای چنین سطح بالایی از همایشات و همکاری های جوامع بین المللی علمی، توضیحی این چنینی بسیار مضحک و خنده دار و دور عقلانیت باشد ؟! (۱۷)
ثبت جهانی اختراع در وایپو Wipo:
طی بررسی های به عمل آمده از فرایند چگونگی تصویب طرح های ارائه شده در وایپو (سازمان مالکیت فکری جهانی) و اسناد منتشر شده در سایت رسمی آن، مشخص شد که طرح آرین اکبری به صورت تلفیقی از دو طرح از پیش تایید شده وایپو بوده که بسیار هنرمندانه وتخصصی به عنوان یک طرح جدید ارائه شده بود.به نقل از وایپو: برای یک فرد ماهر بدیهی است که آموزه های DL و D2 را برای رسیدن به موضوع مورد نظر ترکیب کند و به این ترتیب آشکار میکند که فرمول اکبری ترکیبی از کار تحقیقاتی انجام شده با عنوان ژنتیک و ژنومیک توسط تیم تی موریس یک نویسنده مرتبط با نیل ام دیویس جورج دیوی اسمیت در سال ۲۰۲۰ (۲ سال قبل از اکبری) (۱۸) و ابداعی دیگر توسط شرکت سونی می باشد و با تاکید فقدان ویژگی های فنی٬ نکات ابداعی آن را فقط تلفیقی از کارهای انجام شده ی سابق می خواند.(۱۹)
اکنون با مشاهده ی انحرافات و ادعاهای تو خالی اکبری، تکنیک های متقاعد سازی او با استفاده از سبک گفتار خاص، استفاده از اصطلاحات و واژه های علمی به اصطلاح قلمبه سلمبه و القای نظرات خود به دیگران، همچنین با در نظر گرفتن عدم وجود اطلاعات از تحصیلات، ورشکستی ۷۰۰ میلیونی و خروج از آن در سال ۹۴ و سوابق کاری او تا سال ۲۰۲۰ و ظهور یک باره اش با همکاری در مقاله نویسی با محمود احمدی نژاد٬ رییس جمهور سابق ایران در زمینه ی مدیریت ترافیک که٬ چگونگی این آشناییت و همکاری سوالی جداگانه میباشد، ادعای اختراعات٬ جایزات و مطبوعاتی شدن اکبری که منجر به شروع فعالیت های شبکه های اجتماعی و پلت فرم های بیزینسی وی در طول همان بازه ی زمانی شد. آیا میتوان شک کرد که وی از جای دیگری هدایت می شود؟! آیا اکبری با وانمودسازی مشهور بودن و معتبر بودن خود، تنها آب در آسیاب دشمن میریزد تا برای آنها از آب ، نان بسازد؛ و در این وانفسای زمانه، از نیازمندی مردم عام و بی اطلاعی شان نسبت به وقایع روز، بنا به دستورات دریافتی، سواستفاده کند تا مردم را به ناکجا آباد برساند
پیوست لینک ها:
۱:
https://www.aparat.com/v/EUhP5
۲:
۳:
https://telsi.co/evolutionary-psychology/
۴:
http://storage.cloversites.com/makinglifecountministriesinc/documents/Intelligent Design.pdf
۵:
۶:
۷:
۸:
۹؛
https://mysmartgene.com/blog/genetics/genetic-and-enviornment/?utm_source=chatgpt.com
۱۰:
DH-3xu_IzP8gdo
۱۱:
https://mysmartgene.com/blog/genetics/genetic-and-enviornment/?utm_source=chatgpt.com
۱۲:
https://youtu.be/xL30Wugu9UI?si=Ixn1RwYlKB20cUGg
۱۳:
https://youtu.be/xL30Wugu9UI?si=Ixn1RwYlKB20cUGg
۱۴:
https://telsi.co/evolutionary-psychology/
۱۵:
https://youtu.be/xL30Wugu9UI?si=Ixn1RwYlKB20cUGg
۱۶:
https://iripo.ssaa.ir/index.jsp?siteid=4&pro=search و https://iripo.ssaa.ir/index.jsp?siteid=4&pro=search
۱۷:
۱۸:
https://elifesciences.org/articles/49962
۱۹:
۲۰:
https://www.trijournal.ir/?_action=article&au=878236&_au=اکبری،+آرین
No reviews available for this report.